Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meksikansk prest kuttet kjæresten opp i småbiter

Ble sint fordi hun var gravid og spurte etter penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Under den årlige påskemessen i menigheten Jesu hellige hjerte i utkanten av Mexico City, kvalte den meksikanske presten Cesar Torres (42) sin gravide elskerinne Veronica Andrade Salinas (22), før han skar av henne hodet og hakket kroppen opp i biter, melder nyhetsbyrået AP.

Krangel om penger

Bakgrunnen for drapet skal være at Veronica kom til Cesar og spurte etter penger, etter som hun var blitt gravid med hans barn. Det skal presten ha likt svært dårlig, opplyste statsadvokat Abel Villicana på en pressekonferane onsdag.

I detalj forklarte statsadvokaten hvordan den 42 år gamle presten etter en krangel om penger først kvalte elskerinnen, før han brutalt og kaldblodig skar henne i biter med en kjøkkenkniv.

Deretter skal han ha puttet bitene opp i poser, før han kjørte til en kommunal kirkegård for å dumpe kroppsdelene.

Vitner hjalp til

I samme område har politiet også funnet fem andre kvinner som er drept og dumpet. Dette setter fart i ryktene om at en seriemorder går fri. Politiet vil i løpet av de kommende dagene prøve å finne identiteten til likene som er funnet.

Det var vitneforklaringer av Veronicas familiemedlemmer som førte til at presten ble arrestert onsdag morgen. Bevis som politiet fant i huset hans og i menigheten gjorde at Cesar innrømmet ugjerningen i politiavhør.

Meksikansk prest kuttet kjæresten opp i småbiter
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling