- Mel Gibson bør bli guvernør

Republikanerne er lei av Arnold Schwarzenegger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet.no): Medlemmer av det republikanske partiet i California er så misfornøyde med innsatsen til guvernør Arnold Schwarzenegger, at de nå lanserer Mel Gibson som kandidat foran guvernørvalget neste år.

Det er til og med opprettet en webside der man kan signere et opprop til støtte for Gibsons kandiatur.

- De siste ukene har Schwarzenegger oppført seg som om han er på vei tilbake til Hollywood. Vi må se etter alternativer, sier Mike Spence, lederen for det republikanske partiet i California, ifølge Guardian.

Håpet er at Mel Gibson skal kunne tiltrekke seg de religiøse velgerne, etter at han hadde stor suksess med filmen «The passion of Christ». Dessuten fremheves kommentarene han har kommet med i forbindelse med stamcelle-forskning, og saken om hjerneskadde Terry Schiavo som eksempler på hans kvalifikasjoner på nettsidene til støtte for ham.

Det eneste problemet er at Gibson ikke er spurt om han vil stille enda.

Utnevnte demokrat som stabssjef

Schwarzenegger har skapt uro i partiet, særlig etter at han utnevnte Susan P. Kennedy, en demokrat, som sjef for sin stab. Kennedy er på toppen av alt tidligere abortforkjemper, og har jobbet for det demokratiske partiet, skriver LA Times.

Schwarzeneggers oppslutning på meningsmålingene har sunket dramatisk den siste tiden. Han har også tapt avstemningene om flere viktige saker.

<b>I FERD MED Å BLI UPOPULÆR:</b> Schwarzenegger har skapt uro i det republikanske partiet, særlig etter at han utnevnte Susan P. Kennedy (t.h.), en demokrat, til sjef for sin stab. Foto: Kimberly White/Reuters
I FERD MED Å BLI UPOPULÆR: Schwarzenegger har skapt uro i det republikanske partiet, særlig etter at han utnevnte Susan P. Kennedy (t.h.), en demokrat, til sjef for sin stab. Foto: Kimberly White/Reuters Vis mer

Selv om Schwarzenegger selv har sagt at han vil stille som kandidat ved guvernørvalget neste år, er det kjent at Hollywood ønsker ham både til den fjerde Terminator-filmen og og en oppfølger til filmen True Lies.

Blir Mel Gibson guvernørkandidat kan det til og med hende han får Warren Beatty som motkandidat. Han kan tenkes å stille for demokratene, hevdes det i Guardian.

Hvilken skuespiller syns du burde blitt statsminister? Delta i debatten!

GUVERNØR?Republikanerne vil ha Mel Gibson, men vil Gibson ha republikanerne?

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer