Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mel jobber hardt for millionene

Mel Gibson gjør ikke lettjente penger - han stunter og sliter for millioninntektene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- «Ransom» var ingen lett film å gjøre, sier skuespilleren i et intervju med Expressen.

Opptakene tok tre måneder, i tillegg tvang han regissør Ron Howard og manusforfatter Richard Price til å forandre manuset.

- Manuset var bare dritten da jeg først så det. Jeg takket nei, sier Gibson.

Men filmskaperne ville absolutt ha ham med, og Gibsom formulerte en klar betingelse: - Skriv om! De tre låste seg inn på et hotellrom i en uke og forandret manuset.

- Det er mitt rykte som står på spill dersom filmen går til helvete, sier den 40 år gamle seksbarnsfaren - som har roet seg ned betraktelig de siste åra. Det er slutt på de tøffe barrundene med slåsskamper og fyllefester.

Kassasuksess

«Ransom», som allerede har spilt inn over 800 millioner kroner i USA, er en thriller der Gibson spiller en millionær som får sin sju år gamle sønn kidnappet. I stedet for å betale løsepenger, setter han en pris på kidnapperens hode.

For «slitet» får han 140 millioner kroner. Skuespillere som Tom Hanks, Tom Cruise, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger - og Mel Gibson - koster så mye.

Forresten: Gibson har akkurat fullført filmen «Conspiracy Theory» med bl a Julia Roberts - for nye 140 millioner ...