Melania med avskjedsmelding

Førstedamen postet en drøyt seks minutter lang video mandag kveld.

AVSKJED: Melania Trump publiserte 18. januar en avskjedsvideo på Twitter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

USAs førstedame Melania Trump har mandag postet en avskjed på Twitter. Onsdag tas Joe Biden i ed som USAs nye president, og kona Jill blir dermed landets førstedame.

I den flere minutter lange videohilsenen beskriver Melania tida i Det hvite hus som «uforglemmelig».

Hun fortalte både om hvordan unge soldater ofrer seg og hvordan mange har kjempet hardt gjennom coronapandemien.

- Vold er aldri svaret

Hun mente også man i løpet av denne tida har sett «det beste av USA».

- Vi sørger for de som har mistet en de er glad i på grunn av pandemien. Hvert eneste liv er verdifullt. Jeg ber dere være forsiktige og fornuftige for å beskytte de sårbare, sier Trump.

- Vær lidenskapelig i alt du gjør, men vold er aldri svaret og vil aldri bli rettferdiggjort, sier Melania.

- Mens jeg sier farvel, håper jeg at alle amerikanere gjør sin del for å vise barna hva det vil si å være best. Vi må være et eksempel og vise at vi bryr oss om alle i samfunnet. Bruk enhver mulighet til å vise omtanke for andre, og bygg gode vaner i livet.

Fordømmet Kongress-volden

Hun avslutter med en oppfordring:

- Velg alltid fred over vold, kjærlighet framfor hat, og sett andre foran deg selv. Som en stor familie kan vi være et glimt av håp for kommende generasjoner, og løfte oss til nye høyder, sier Trump.

Det er andre gang på ei uke at Melania Trump publiserer en uttalelse i sosiale medier. Forrige mandag gikk hun ut og fordømmet volden som oppsto i Kongressen 6. januar.

- Vi må lytte til hverandre, fokusere på det som forener oss og heve oss over det som skiller oss. Det er inspirerende å se at så mange har funnet en lidenskap og entusiasme i å delta i et valg, men vi må ikke la den lidenskapen vende seg til vold. Vår vei framover er å komme sammen, finne våre fellesstrekk og være de snille og sterke menneskene som jeg vet vi er, heter det videre.

ALT OM USAVALGET

Gå til oversikten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer