Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Davos-møtet:

Melania Trump dropper Davos-besøk

USAs førstedame Melania Trump (47) blir ikke med når president Donald Trump besøker Verdens økonomiske forum i Davos denne uka.

DROPPER DAVOS: USAs førstedame Melania Trump var varslet å dukke opp i Davos denne uka under World Economic Forum sammen med ektemannen, president Donald Trump. Nå blir det ikke noe besøk likevel. Foto: NTB Scanpix
DROPPER DAVOS: USAs førstedame Melania Trump var varslet å dukke opp i Davos denne uka under World Economic Forum sammen med ektemannen, president Donald Trump. Nå blir det ikke noe besøk likevel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det hvite hus har tidligere opplyst at Melania Trump (47) ville delta.

Ifølge hennes talskvinne Stephanie Grisham er årsaken til at hun likevel ikke gjør det «problemer med timeplan og logistikk».

En budsjettkrangel i Kongressen med påfølgende stenging av offentlige kontorer i USA truet en stund med å hindre presidenten fra å reise til Davos, men partene kom til enighet om en midlertidig løsning mandag.

En delegasjon fra den amerikanske regjeringen skulle etter planen reise til Davos tirsdag, og presidenten var ventet senere i uka. Han skal holde en tale i den sveitsiske byen fredag.

Melania Trump har ifølge CNN ikke kommet med noen offentlige uttalelser siden 12. januar, da Wall Street Journal meldte at presidentens advokat hadde betalte en tidligere pornostjerne for å ikke fortelle om et «seksuelt møte» med Trump i 2006, året etter at han giftet seg med Melania.

Det hvite hus har avviste meldingen, og har uttalt at det dreier seg om «gamle, resirkulerte artikler som ble publisert og kraftig benektet før valget».

NTB.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!