Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Donald Trump

- Melanias tvitring frustrerer Trumps nærmeste

Det hevder en anonym kilde i Det hvite hus.

ELSKET OG KRITISERT: Melania Trump er populær, men har, i likhet med sin ektemann, måttet tåle kritikk. Video: CNN Vis mer

Ifølge en anonym kilde i Det hvite hus skal førstedame Melania Trumps twittermeldinger i kjølvannet av drapet på George Floyd skape frustrasjon i Vestfløyen, hvor Donald Trumps innerste krets sitter samlet, skriver CNN.

Kilden hevder førstedamas twittermeldinger om fred og nasjonal helbredelse rimer dårlig med hennes ektemanns «lov og orden»-mantra.

Melania Trumps kontor har ikke ønsket å besvare CNNs forespørsel om kommentar.

- Bryr seg

- Førstedame Melania Trump bryr seg virkelig om det amerikanske folket, og hennes meldinger om trøst, oppmuntring, helbredelse og fred er en viktig del av presidentens arbeid med å stoppe volden og gjenopprette trygghet i nabolagene våre, sier pressesekretær Judd Deere i Det hvite hus til CNN.

I forrige uke, da USA våknet etter ei natt med protester, kom Twitter med et overtredelsesvarsel på en melding fra den amerikanske presidenten.

Donald Trump hadde lagt ut ei melding kvelden før hvor han omtalte demonstrantene som kjeltringer.

Videre skrev presidenten at «når plyndringen starter, starter skytingen».

Melania kontret

Kort tid etter at ektemannen fikk twitterkjeft, la Melania Trump ut følgende melding hos det sosiale medieselskapet:

«Landet vårt åpner for fredelige protester, men det er ingen grunn til vold. La oss som nasjon fokusere på fred, bønner og helbredelse».

Ifølge CNNs kilde fra innsiden skal ikke denne melding fra førstedama ha spilt særlig godt på Vestfløyen.

Presidentens innerste krets skal særlig reagere på Melanie Trumps timing, da hennes ytringer på Twitter gjerne kommer rett etter at presidenten selv har tvitret noe kontroversielt.

- Det er en følelse av bevissthet rundt timingen hennes som får den til å virke enda mer upassende, sier en kilde nær førstedama.

- MÅ BLI TØFFERE: President Donald Trump hadde dette å si om George Floyd-saken lørdag. Video: AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!