- Meld dere gutter!

Politiet tror de to etterlyste vitnene kan løse dødsmysteriet i Folldal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet kommer nå i kveld med en bønn etter at 23 år gamle Ferdinand Meyer Grønvold (23) ble funnet død på kafékjøkkenet på Skogly kafé i Folldal i Hedmark i går.

- Vi etterlyser to personer. Vi ønsker å komme i kontakt med dem som vitner, men vi vet ikke hvem de er, så vi håper de melder seg til politiet så snart som mulig. Vi tror disse unge mennene kan hjelpe oss med å finne ut hva som egentlig har skjedd her, sier lensmann Geir J. Brun i Alvdal og Folldal til Dagbladet.no.

Den foreløpige obduksjonsrapporten av avdøde er klar: Dagbladet.no får opplyst at den avdøde mannen hadde skader i bukhulen, brystet og i lunger.

- Dette styrker teorien vår om at han døde av en trafikkskade. Det er ingen tegn som tyder på at han er påført fysiske skader av noen andre personer, sier Brun, som ikke har fått svar på den rutinemessige blodprøven som er tatt.

Men det politiet ikke vet er hvordan han havnet i denne trafikkulykken.

- Vi har tatt beslag i en motorcrossykkel og har startet undersøkelser av denne, men jeg ønsker ikke å gi noen detaljer av resultatet av disse, sier lensmannen, som sier at det fremdeles er tidlig i etterforskningen som også bistås av Kripos.

Mennene politiet etterlyser ble observert kjørende på mopeder i området der det skjedde i 04.30-tida natt til søndag. De etterlyser også to menn som ble sett sittende og stående i veikanten ved kafeen.

Det er foreløpig uklart om dette er de samme personene som ble observert på tohjulingen.

TEKNISKE UNDERSØKELSER: Den planlagte konfirmasjonsfesten ble flyttet fra Skogly kafé da en 23 år gammel mann ble funnet død på kjøkkenet i går. Foto: Henrik Slåen
TEKNISKE UNDERSØKELSER: Den planlagte konfirmasjonsfesten ble flyttet fra Skogly kafé da en 23 år gammel mann ble funnet død på kjøkkenet i går. Foto: Henrik Slåen Vis mer

- Det vil ikke skje noe særlig mer utover kvelden nå. Bortsett fra om disse personene melder seg til politiet. Da får vi høre hva de sier om hva som skjedde her, sier Brun.

Les også: - Fotlot festen med en gjeng på mopeder og motorsykler

- Meld dere gutter!