- Meld dere tvert! Dette kan dere ikke leve med

Ordføreren i Klæbu frykter rasisme ligger bak angrepet mot en flyktningfamilie, og mener hele bygdesamfunnet nå prøver å finne gjerningsmennene.

POLITIVAKT: I ettermiddag hadde politiet ennå ikke funnet ut hvem som sto bak det spesielle angrepet mot en kvinne i tomannsboligen i bakgrunnen. Foto: TOM E. ØSTHUUS
POLITIVAKT: I ettermiddag hadde politiet ennå ikke funnet ut hvem som sto bak det spesielle angrepet mot en kvinne i tomannsboligen i bakgrunnen. Foto: TOM E. ØSTHUUS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Gjerningspersonene er ennå på frifot etter at noen i går kveld tok seg inn i bolighuset til en flyktningfamilie i Klæbu, rispet opp en kvinne med kniv og satte fyr på huset før de stakk fra stedet.

Den afrikanske barnefamilien har flere ganger tidligere blitt utsatt for mobbing og angrep som blant annet knyttes til rasisme.

Kommuneledelsen trodde den hadde fått bukt med problemet, men nå frykter ordfører Jarle Martin Gundersen at det kan ha vært rasistiske motiver bak også den nye hendelsen.

- Ikke tilfeldigOrdføreren bor selv 300 meter unna åstedet og hilser jevnlig på den rammede familien.

- Dette er forferdelig tragisk. Man kan tenke seg selv den utryggheten man føler etter en slik hendelse. Sånt er ikke tilfeldig - når en person går inn i noens hjem og knivstikker en kvinne, sier Gundersen.

Han har følgende oppfordring til den eller de som sto bak:

- Meld dere tvert! Det er best for alle sammen, både for Klæbu og for dere. Selv om dere skulle slippe unna politietterforskningen er det ikke noen god frihet å leve med når hele bygdesamfunnet ønsker å finne dere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer