Melder om svært glatte veier i hele Sør-Norge: - Kjør forsiktig!

- Første dag med såpeglatte veier.

GLATT: Her på E18 i Asker inn mot Oslo har det i morgentimene blitt meldt om svært glatte veier i morgentimene. To biler var også involvert i en ulykke rundt klokka 07.00 i dag tidlig. Bildet viser strekningen like etter klokka 8 i morgentimene i dag. Foto: Statens vegvesen webkamera
GLATT: Her på E18 i Asker inn mot Oslo har det i morgentimene blitt meldt om svært glatte veier i morgentimene. To biler var også involvert i en ulykke rundt klokka 07.00 i dag tidlig. Bildet viser strekningen like etter klokka 8 i morgentimene i dag. Foto: Statens vegvesen webkamera Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange politidistrikt i Sør-Norge har i morgentimene i dag advart om svært glatte veier i distriktene. Både Agder, Rogaland, Haugaland og Sunnhordland og Asker og Bærum politidistrikt har advart om de glatte veiene på Twitter i dag.

- Det stemmer. Vi har registrert at det er glatt flere steder rundt omkring, sier trafikkoperatør Mette Brunæs ved Statens vegvesens trafikksentral til Dagbladet.

Hun forteller at det på Østlandet nå er satt inn store mengder salte- og strøbiler på veiene for å håndtere glatta.

- Vi har biler ute, men folk må kjøre forsiktig, sier hun.

Ulykke på E18 Brunæs sitter med en stort oversikt over Østlandet, og melder om glatte forhold flere steder.

- Vi har fått inn meldinger om dårlig føre på E18 i Asker og Bærum og på E16, samt en del småveier på Romerike, sier hun.

Det vi har fått inn nå er E18 og E16 i Asker og Bærum og en del på Romerike. På E18 inn mot Oslo ved Askerbrua var to biler involvert i en ulykke rundt klokka 07.00 i dag tidlig.

- To biler var involvert, og to personer ble kjørt legevakta for sjekk, det var ingen alvorlige skader, sier operasjonsleder i Asker og Bærum politidistrikt Per-Ivar Iversen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer