Melder seg ut av Ap

Tillitsvalgt i Fellesforbundet, Richard Storevik, bekrefter overfor Dagbladet at han melder seg ut av Arbeiderpartiet nå som partiet sier nei til å konsekvensutrede Lofoten, Vesterålen og Senja.

MELDER SEG UT: Nestleder i Fellesforbundet på Sunnhordland/Stord, Rickard Storevik, bekrefter at han melder seg ut av Ap. Foto: Henrik Mundal Andreassen
MELDER SEG UT: Nestleder i Fellesforbundet på Sunnhordland/Stord, Rickard Storevik, bekrefter at han melder seg ut av Ap. Foto: Henrik Mundal Andreassen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag bekreftet Jonas Gahr Støre at det på landsmøtet blir besluttet at Ap går bort fra oljekompromisset i 2017, og sier nei til å konsekvensutrede Lofoten, Vesterålen og Senja.

Lørdag kveld har Dagbladet fått bekreftet at to tillitsvalgte i Fellesforbundet melder se ut av Ap, mens en tredje vurderer det samme. En fjerde tillitsvalgt trakk seg allerede før helga.

Samtidig bekrefter klubbleder i Industri Energi Odfjell Avdeling 171, Harald Hereid, overfor Dagbladet at også han velger å trekke seg.

- Vedtakene har ingen praktisk betydning, men det er signalet som sendes ut, som gjør det helt umulig for meg å stå i, sier Heraid til Dagbladet.

Hereid er leder for 940 medlemmer, og sier at flere føler at Ap og Venstresiden har blitt mindre relevant for dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer