- Melding om eksplosjon på brannstasjonen i Volda

To mann er kjørt til sykehus,

FULL FYR:  Det brenner i bygningen som rommer både rådhuset og brannstasjonen i Volda. Foto: Tipser
FULL FYR: Det brenner i bygningen som rommer både rådhuset og brannstasjonen i Volda. Foto: TipserVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||Dagbladet): Det er iverksatt full utrykning i Volda der brannstasjonen står i brann.

- Vi fikk melding om en eksplosjon i Brannstasjonen i Volda. Det er flere vinduer som er blåst ut, og det brenner fortsatt. To mann er kjørt til sykehus, sier Audun Vartdal, operasjonsleder i Sunnmøre politidistrikt. Tilstanden til de to skadde er enda ikke kjent.

Brannstasjonen er i samme bygget som Rådhuset i Volda. Politiet fikk melding om eksplosjonen klokka 13.10.

- Jeg kjente at det luktet røyk og sprang ned. Da så jeg flammene som slikket opp over veggene på bygget. Det utviklet seg til å bli enda verre enn det som kommer fram på bildet, men nå ser det ut til at det har roa seg mye, forteller Vegar Egset, som har tatt MMS-bildet klokken 14.

- Rådhuset som også inneholder brannstasjonen står i full fyr. Det pågår slokningsarbeid her nå, fotalte et annent øyenvitne noe før.

Brannstasjonen i Volda med alt utstyr er satt ut av spill, så det er brannvesen fra Ørsta Kommune som driver slukningsarbeid på stedet.

- Eksplosjonen skjedde i brannstasjonen sine lokaliteter, og det er nærliggende og sette dette opp mot en gasslekasje av noe slag, sier operasjonsleder Audun Vartdal i Sunnmøre politidistrikt.

MMS-foto: Vegar Egset
MMS-foto: Vegar Egset Vis mer