Melding om henleggelse gjaldt liten sak i Vestfold

Langemyhr fortsatt siktet for bedrageri og anmeldt for sosial dumping.

RENVASKET - ELLER?: Byggmester Harald Langemyhr (43) selv hevder hardnakket at han nå er renvasket i rettssystemet for anklagene om sosial dumping. Foto: CHARLOTTE SCHJØLL/SCANPIX
RENVASKET - ELLER?: Byggmester Harald Langemyhr (43) selv hevder hardnakket at han nå er renvasket i rettssystemet for anklagene om sosial dumping. Foto: CHARLOTTE SCHJØLL/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere i dag gikk den bedrageri- og sosial-dumping-siktede byggmesteren Harald Langemyhr (43) tungt ut i media og erklærte stor lettelse over at politiet har frafalt den alvorlige siktelsen om sosial dumping, som han pådro seg i forbindelse med behandlingen av polske arbeidstakere.- Jeg er glad for at jeg nå er renvasket for å ha utnyttet andre mennesker. Siktelsen har gått ut over mitt gode navn og rykte, sier Harald Langemyhr til Dagbladet.no.

- Fortsetter for fulltMen fullt så enkelt er det ikke. I kveld hersker det full forvirring om hva som faktisk er frafalt og ikke. Det viser seg at det bare er siktelsen Langemyhr har pådratt seg i hjemfylket Vestfold, som er frafalt; Oslo-siktelsen, som går på overfakturering, opprettholdes som før.

- Jeg kjenner ikke til at siktelsene mot Langemyhr skal være frafalt. Etterforskningen pågår for fullt hos oss, og vi har oppnevnt to sakkyndige som skal settes i arbeid så fort som mulig, sier etterforskningsleder Frank Grimstad Jensen ved Oslo politidistrikts seksjon for finans- og miljøkriminalitet til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer