Melding om henleggelse gjaldt liten sak i Vestfold

Langemyhr fortsatt siktet for bedrageri og anmeldt for sosial dumping.

RENVASKET - ELLER?: Byggmester Harald Langemyhr (43) selv hevder hardnakket at han nå er renvasket i rettssystemet for anklagene om sosial dumping. Foto: CHARLOTTE SCHJØLL/SCANPIX
RENVASKET - ELLER?: Byggmester Harald Langemyhr (43) selv hevder hardnakket at han nå er renvasket i rettssystemet for anklagene om sosial dumping. Foto: CHARLOTTE SCHJØLL/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tidligere i dag gikk den bedrageri- og sosial-dumping-siktede byggmesteren Harald Langemyhr (43) tungt ut i media og erklærte stor lettelse over at politiet har frafalt den alvorlige siktelsen om sosial dumping, som han pådro seg i forbindelse med behandlingen av polske arbeidstakere.- Jeg er glad for at jeg nå er renvasket for å ha utnyttet andre mennesker. Siktelsen har gått ut over mitt gode navn og rykte, sier Harald Langemyhr til Dagbladet.no.

- Fortsetter for fulltMen fullt så enkelt er det ikke. I kveld hersker det full forvirring om hva som faktisk er frafalt og ikke. Det viser seg at det bare er siktelsen Langemyhr har pådratt seg i hjemfylket Vestfold, som er frafalt; Oslo-siktelsen, som går på overfakturering, opprettholdes som før.

- Jeg kjenner ikke til at siktelsene mot Langemyhr skal være frafalt. Etterforskningen pågår for fullt hos oss, og vi har oppnevnt to sakkyndige som skal settes i arbeid så fort som mulig, sier etterforskningsleder Frank Grimstad Jensen ved Oslo politidistrikts seksjon for finans- og miljøkriminalitet til Dagbladet.no.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.