Meldinger om skyting på skole i California

En mann skal være sett med våpen.

UTENFOR LOS ANGELES: Palmdale er en mellomstor by som ligger i Los Angeles fylke, med ca. 150 000 innbyggere. Kart: Google Maps
UTENFOR LOS ANGELES: Palmdale er en mellomstor by som ligger i Los Angeles fylke, med ca. 150 000 innbyggere. Kart: Google Maps Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiet har rykket ut til Highland High School i Palmdale nord for Los Angeles etter meldinger om skyting der. Det melder bl.a. CNN.

Meldingen kom inn klokka 16.05 norsk tid. En mann skal være sett på skoleområdet med våpen, ifølge Charles Moore, visesheriffen i Los Angeles fylke.

Situasjonen framstår i 17-tida som uoversiktlig. NBC Los Angeles melder at én person er fraktet til sykehus.

Klokka 17.15 melder sheriffen at én person er pågrepet i forbindelse med hendelsen.

Samtidig meldes det om skyting ved en barneskole i samme by. Men etter gjennomsøking av området kunngjør sheriffen at ingen er funnet.

I 18-tida melder sheriffen at skoleområdet på Highland High er gjennomsøkt, og at etterforskningen pågår.

- Ett offer er skutt i armen og befinner seg på et lokalt sykehus, i stabil tilstand. Ett våpen er funnet, og én person er pågrepet, en mannlig latinamerikansk mindreårig, skriver politiet noen minutter seinere.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer