Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meldinger om slåssing med golfkøller flere steder på Østlandet i kveld

Ingen pågrepet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): To ulike steder på Østlandet har det i kveld kommet inn melding om slåsskamp der golfkøller er blitt brukt som slagvåpen. Det var Aftenposten som først omtalte saken.

Fant ingen

Oslo-politiet rykket ut til Herslebs gate i indre Oslo øst i 20-tida, etter meldinger om ti menn som sloss, noen av dem med golfkøller. Patruljen fant imidlertid ingen på stedet, tvitrer de.

50 minutter seinere meldte politiet på Romerike om en annen episode, der en mann var innbrakt etter krangling med en kvinne på Skedsmokorset utenfor Lillestrøm.

«Ingen sammenheng med Oslo-forholdet», skriver politiet på Twitter.

Unge menn

Oslo-operasjonsleder Tor Gulbrandsen gir flere detaljer om hendelsen i Oslo:

- Rett etter klokka 20 fikk vi meldinger som gikk ut på at opptil ti menn sloss, men da vi kom til stedet, var alle forsvunnet. Ifølge vitner og beboere på stedet var det to grupperinger av unge menn under 20 år som havnet i en krangel, der det ble kastet steiner og truet med golfkøller, sier Gulbrandsen til Dagbladet.

Synlige spor etter trefningen er et knust vindu og ei golfkølle under en bil. Ifølge vitnene beskrives de involverte som med «utenlandsk utseende», uten at dette er spesifisert nærmere. Gulbrandsen har heller ikke holdepunkter for å peke ut noe spesielt miljø på nåværende tidspunkt.

Operasjonslederen opplyser at ingen er meldt skadd etter hendelsen, men at politiet likevel oppretter sak. Heller ikke han ser noen sammenheng mellom Oslo- og Romerike-hendelsen.

- Det ser ut som to separate hendelser, sier Gulbrandsen, som understreker at ei golfkølle kan være et farlig redskap når den brukes som slagvåpen.

Hele Norges coronakart