Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meldinger om smell og lysglimt i Oslo var trolig fyrverkeri

Flere meldte fra om smell og lysglimt i Oslo. Ingen skade på personer eller materielle ting.

STORE STYRKER: Mange enheter fra politiet rykket til Sagene kirke natt til søndag etter flere meldinger om smell og lysglimt. Politiet har konkludert med at det dreide seg om fyrverkeri. Foto: Karen O. Setten / Dagbladet
STORE STYRKER: Mange enheter fra politiet rykket til Sagene kirke natt til søndag etter flere meldinger om smell og lysglimt. Politiet har konkludert med at det dreide seg om fyrverkeri. Foto: Karen O. Setten / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet fikk etter midnatt natt til søndag fått flere meldinger om smell og kraftige lysglimt i området ved Sagene kirke i Oslo.

Etter å ha søkt området i omkring 20 minutter, fant politiet ingen skade på personer eller materielle ting.

- Vi tror at det er en eller annen form for fyrverkeri som har blitt fyrt av. Ingenting tyder på at det var skytevåpen, sier innsatsleder i Oslo-politiet Brian Skotnes til Dagbladet.

Skotnes forteller at de snakket med folk ved Sagene kirke da de ankom stedet. De fikk flere meldinger om skudd i nærheten.

Da Dagbladet kom til stedet var det fire politibiler og to ambulanser på stedet.

- Vi konkluderer med at noen har fyrt av fyrverkeri. Vi leter etter en bil og to personer som kan settet i sammenheng med saken, skriver operasjonssentralen på Twitter.

Det var også politihelikopter i lufta i området.

Operasjonsleder i Oslo-politiet Gjermund Stokkeli fortalte Dagbladet rundt 00.20 natt til søndag at situasjonen da var uavklart.