Meldte lommeboka forsvunnet for ti år siden - se hva som dukket opp i postkassa

- Jeg regnet den som tapt.

FIKK UVENTET HILSEN: Gro Aske mistet lommeboka si på et utested i Larvik for det hun anslår er ti år siden. Nå har hun fått en hyggelig hilsen, og lommeboka, si i postkassen. Foto: Privat, med tillatelse fra Aske
FIKK UVENTET HILSEN: Gro Aske mistet lommeboka si på et utested i Larvik for det hun anslår er ti år siden. Nå har hun fått en hyggelig hilsen, og lommeboka, si i postkassen. Foto: Privat, med tillatelse fra AskeVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hun anslår at det er ti år siden hun mistet lommeboka på et utested i Larvik i Vestfold. Nå har Gro Aske fått en hyggelig hilsen - og lommeboka si - i posten.

«Hei. Min sønn kom hjem med den. Rydda i skuffene mine, og fant denne lommeboken. Tror jeg har sendt den til rette person. Har forlagt den i en skuff - for mange år siden. Håper du tilgir :-)»

Slik lyder den lille, rosa lappen, som nå er kommet til rette, altså en god del år etter at hun besøkte det nå nedlagte utestedet Horoskopet.

Det skriver Østlandsposten.

- Jeg meldte den jo forsvunnet den gangen, men regnet den som tapt, sier Aske til lokalavisa.

Fant gamle bilder Hun forteller at hun, sammen med lappen - som er sendt anonymt - fant mange gode minner.

- Her fant jeg både det gamle bankkortet mitt i Larvikbanken, de grønne som var på den tiden. Og ikke minst mange gamle, morsomme bilder. På den tiden var det jo populært å bære rundt på bilder i lommeboken. Vi så veldig unge og freshe ut på den tiden, med mange rare frisyrer, sier hun til avisa.

- Selvfølgelig tilgir jeg På lappen ber avsenderen om tilgivelse, tilsynelatende lei seg for å ha sendt den i retur så lenge etter å ha funnet den.

- Selvfølgelig tilgir jeg denne personen. Her har antakelig sønnen funnet den, og tatt den med hjem, for så å glemme den. Det var bare morsomt å få den tilbake igjen, sier Aske.

LAPP OG LOMMEBOK: Gro Aske fikk sin savnede lommebok tilbake, rundt ti år etter å ha meldt den savnet. Ved siden av lå en rosa, hyggelig lapp. Foto: Privat, med tillatelse fra Aske
LAPP OG LOMMEBOK: Gro Aske fikk sin savnede lommebok tilbake, rundt ti år etter å ha meldt den savnet. Ved siden av lå en rosa, hyggelig lapp. Foto: Privat, med tillatelse fra Aske Vis mer