Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meldte seg selv

Donna Walker ga seg ut for å være den forsvunnede Shannon Sherrill (6).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går kveld meldte den ettersøkte 35-åringen seg for sheriffen i Shawnee County i Kansas. Der ble hun satt i arrest - siktet for å være på rømmen fra politiet. Hun var ettersøkt etter at hun for en uke siden ringte foreldrene til Shannon Sherrill, som forsvant for 17 år siden. De fikk vite at hun trolig var datteren deres. Historien fikk verdensomspennende mediadekning før svindelen ble avslørt.

- Jeg er glad for at hun nå er tatt, men det gir meg ikke datteren min tilbake, sier moren Dorothy Sherrill til CNN.

Sjokkert sheriff

Walker må møte i retten i dag tidlig lokal tid. Dommeren skal avgjøre om det finnes grunnlag for fengsling, og om hun skal sendes til Indiana hvor hun er anklaget for Sherrill-svindelen.

- Folk som gjør noe slik, kan ikke være normale, sier Shawnee-sheriff Richard Barta.

Ber om forlatelse

Donna Walker tipset selv media etter å ha ringt foreldrene til Shannon Sherrill. Kvinnen som også tidligere har utført liknende telefonterror, har bedt om unnskyldning.

- Unnskyld er ikke godt nok. Jeg håper bare den nye medieoppmerksomheten gjør at vi kan få datteren vår tilbake, sier faren Mike Sherrill.

<B>KNAKK SAMMEN AV SPØK: Mike Sherrill får trøst av eks-konas søster på onsdagens pressekonferanse hvor det ble kjent at det ikke var hans forsvunnede datter som hadde ringt.
<B>TELEFON-TERRORIST: Donna Lynette Walker (35) skal flere ganger tidligere ha lurt folk per telefon.
<B>SPORLØST FORSVUNNET: Shannon Sherrill lekte utenfor morens bolig da hun var 6 år. Siden har ingen sett henne.