Melina fikk 275 000 kroner i tips

Gretten kunde gjorde opp etter syv år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den amerikanske servitøren Melina Salazar var den eneste som holdt ut med den gretne, gamle kunden som var nesten daglig innom den lokale restauranten Luby\'s i Brownsville, Texas.

Lite visste hun om at mannen, som alltid klagde på maten og betjeningen, skulle testamentere 275 000 kroner og en bil til henne, ifølge nyhetsbyrået AP.

Melina har i mange år jobbet som servitør på den samme kafeen.

89-åringen Walter Swords var stedets mest trofaste kunde, men var dårlig likt av både besøkende og personalet.

- Vell, han var egentlig ganske slem, kunne Melina fortelle til TV-stasjonen KGBT-TV.

Til tross for nedsettende kommentarer og slett oppførsel fra mannen, forsøkte hun likevel å gjøre sitt beste da hun serverte ham.

- Han ville for eksempel ha maten veldig varm. Så varm at han brant seg i munnen og kjeftet på meg etterpå. Men det fikk han, fortsetter hun.

Daglige utskjellinger til tross, da Swords døde i sommer, viste det seg at han hadde overlatt hele sin formue på drøye 275 000 kroner og sin bil til henne.

FIKK TIPS ETTER SYV ÅR: Servitøren Melina Salazar kan ikke tro at restaurantens mest lojale, og gretne, kunde har etterlatt 275 000 kroner til henne. Illustrasjonsfoto: IBOY_DANIEL/CREATIVE COMMONS
FIKK TIPS ETTER SYV ÅR: Servitøren Melina Salazar kan ikke tro at restaurantens mest lojale, og gretne, kunde har etterlatt 275 000 kroner til henne. Illustrasjonsfoto: IBOY_DANIEL/CREATIVE COMMONS Vis mer

Først noen dager før jul fikk Melina vite at hun hadde arvet en pen slump penger.

- Jeg kan fortsatt ikke tro det, sier hun til AP.

Debatten er stengt på grunn av tekniske problemer.