Melissa (28) tiltalt for å ha voldtatt og drept Sandra (8)

Liket av jenta ble funnet i søndagsskolelærerens koffert.

KAN HAVNE PÅ DØDSCELLA: Melissa Huckaby (28) må svare for en svært alvorlig tiltale som blant annet omfatter bortføring, drap og voldtekt av en mindreårig, når saken hennes kommer opp for retten. Blir hun funnet skyldig, risikerer hun dødsstraff. Her fra fengslingsmøtet 14. april. Foto: PAUL SAKUMA/AP/SCANPIX
KAN HAVNE PÅ DØDSCELLA: Melissa Huckaby (28) må svare for en svært alvorlig tiltale som blant annet omfatter bortføring, drap og voldtekt av en mindreårig, når saken hennes kommer opp for retten. Blir hun funnet skyldig, risikerer hun dødsstraff. Her fra fengslingsmøtet 14. april. Foto: PAUL SAKUMA/AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tiltalen er omsider klar i en draps- og sedelighetssak California knapt har sett maken til:

Den 28-årige søndagsskolelæreren Melissa Huckaby er siktet for å ha bortført, voldtatt og drept åtteårige Sandra Cantu i april. Det kunngjorde en storjury i går, skriver MercuryNews.com.

Dermed er det klart at saken havner i retten. Huckaby brøt sammen i gråt da de svært alvorlige tiltalepunktene ble lest opp.

Forsvant fra bobilparkSandra, som bodde i en bobilpark i Tracy, en forstad til Stockton, ble sist sett i live 27. mars. Etter en storstilt leteaksjon ble liket av henne funnet 6. april, i en svart koffert som var dumpet i en demning i nærheten.

Fire dager etter, 10. april, ble Huckaby, som også bodde i bobilparken, arrestert. Samme dag hadde lokalavisa Tracy Press publisert et intervju med henne, der hun hevdet å være koffertens rettmessige eier, en historie som sto i strid med hennes tidligere vitnemål til politiet.

28-åringen er mor til Sandras femårige lekekamerat Madison, og er barnebarn av en profilert baptistprest fra området. Ifølge ubekreftede meldinger skal hun ha tatt livet av Sandra i bestefarens kirke, der hun arbeidet som søndagsskolelærer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer