Melissa Gentz delte bilder av sitt forslåtte ansikt på Instagram

Melissas bilder av skadene gikk verden rundt. Nå blir hun saksøkt av kjæresten

Fikk massiv støtte, men kjærestens advokat mener det mangler bevis i saken.

GIKK VIRALT: Melissa Gentz fikk massiv støtte etter at hun la ut bilder av skadene hun mener å ha fått etter å ha blitt banket opp av kjæresten. Foto: @melissalgentz på Instagram
GIKK VIRALT: Melissa Gentz fikk massiv støtte etter at hun la ut bilder av skadene hun mener å ha fått etter å ha blitt banket opp av kjæresten. Foto: @melissalgentz på Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

22 år gamle Melissa Gentz anmeldte nylig ekskjæresten for volden han skal ha påført henne etter en krangel som skal ha funnet sted i parets leilighet 23. september.

Med anmeldelsen leverte hun inn bilder som viste de tydelige blåmerkene hun pådro seg, i tillegg til et lydopptak som skal være fra hendelsen.

Nyhetsnettstedet Globo har lagt ut lydopptaket, der man angivelig kan høre episoden der Gentz gråter, mens hennes daværende kjæreste roper:

- Du godtar ikke at jeg som mann dominerer over deg! Du tror du er mannen i forholdet, men det er du ikke! Du er kvinne, og du er nødt til å akseptere det!

Ifølge politirapporten skal mannen ha sparket kjæresten i ansiktet og ha forsøkt å kvele henne med beina. Gentz fortalte politiet at han skal ha slått henne i ansiktet, dratt henne i håret, og i tillegg slått henne med ei flaske.

Etter forklaringen ble ekskjæresten arrestert for voldshandlingene, og for å ha tuklet med vitnet i saken. Han erklærte seg ikke skyldig. To dager seinere ble han løslatt etter å ha betalt kausjon på 60 000 dollar, eller nesten en halv million norske kroner, og fått inndratt passet sitt, ifølge Tampa Bay Times.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer