Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Melkesjokolade fra Freia kan inneholde hasselnøtter

Advarer.

EMBALLASJEFEIL: Freia melkesjokolade eventyr (24 gram) kjøpt på Nille og Europris i perioden september-desember kan ha inneholdt hasselnøtter.
Foto: Freia
EMBALLASJEFEIL: Freia melkesjokolade eventyr (24 gram) kjøpt på Nille og Europris i perioden september-desember kan ha inneholdt hasselnøtter. Foto: Freia Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Enkelte melkesjokolader fra Freia solgt på Nille og Europris siden september inneholder hasselnøtter grunnet en emballasjefeil.

Selskapet som eier Freia, Mondelez, advarer mandag om feilen.

Produktet det gjelder er Freia melkesjokolade eventyr (24 g) kjøpt på Nille og Europris i perioden september-desember. Enkelte av disse har ikke vært melkesjokolade, men snarere Firkløver-sjokolade, som i motsetning til melkesjokoladen inneholder hasselnøtter.

Eventyr-sjokoladene det gjelder er merket med såkalt LOT kode OGO0353151 og best før dato 31.05.2016, opplyser Mondelez.

Sjokolader med feil innhold kan sendes til Mondelez Norge Kundeservice, opplyser selskapet, som sier de vil refundere kostnadene.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media