Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

...men Bettan tror ikke Tor vinner

Melodi Grand Prix-veteran Elisabeth Andreassen og Melodi Grand Prix-ekspert Kato Hansen tror ikke Tor Endresen vil gå til topps i den internasjonale finalen i Dublin. - 8., 9. eller 10. plass tror Bettan.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med «San Francisco» er Norge på plass i slagerfinalen med en rask låt igjen.

- Det er bra at vi har det nå, etter fire år på rad med ballader, sier Kato Hansen. Han utgjør Norges fremste kompetansesenter på Melodi Grand Prix.

- Melodien er godt framført og en typisk Tor Endresen-låt i beste «Cafe le Swing»- og «Radio Luxembourg»-tradisjon. Men den er litt mindre «catchy» enn disse to. «San Francisco» har litt mindre slagerpotensiale, sier Hansen.

Ærlig

- Jeg er enig med deg der, sier Elisabeth Andreassen.

- De samme ingrediensene er i bruk. Det er liksom noe som mangler i melodilinjen. Verset og refrenget blir for likt.

Men både Bettan og Kato Hansen er naturligvis glade på Tor Endresens vegne.

- Bra at han vant. Han fortjente det nå. Og han kommer til å gjøre det skarpt som artist på den internasjonale finalen. Han er 100 prosent ærlig.

Strøm-dramatikk

Et sikringssvikt i strømanlegget førte til høydramatikk under Penthouse Playboys' framførelse av «Om du elsket meg». Jens Pikenes ble frarøvet mikrofoneffekten og sang for bare seg selv i 10 sekunder. Det førte til at orkesteret måtte ta låta om igjen.

- Vel har jeg mye utstråling og sjarm, men behøvde NRKs anlegg å bryte sammen av den grunn? Heldigvis har vi vært ute en vinternatt før - uten votter. Vi kunne ta trykket og skåne de mange kvinnelige debutanter som var her i aften. Vi gjorde dette som en gest til kvinnen.

- Hva føler du nå?

- Jeg er bitter, men fattet, sier Jens Pikenes.