...men festen fikk de til slutt

KRISTIANIA BAR & CAFÉ (Dagbladet): Det endte godt. Ikke bare fikk Mirielle og Roy Hansen hverandre. Til slutt fikk de også varm mat, god drikke, kake, musikk, dans og fest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går kveld kunne Mirielle og Roy - segneferdige etter ei søvnløs natt og en oppjaget bryllupsdag - ønske velkommen til bords.

Riktignok på en annen kant av Oslo enn planlagt. Og riktignok måtte gjestene kjøre kronerulling på middagen. Men fest ble det. Takket være Tord Huse og Egil Storlien, daglige ledere ved Kristiania Bar og Café i Østbanehallen.

Full meny

- Det er ikke første gang vi har «stuntet» et stort opplegg. Men bryllup med 86 middagsgjester og ytterligere 60 til kaffen, har vi vel ikke gjort før. Ikke på så kort varsel, sier Huse tørt.

Etter et planleggingsmøte påtok Huse og Storlien seg også å lage mat.

Ved 14-tida løp Huse ut på byen, handlet inn råvarer - og satte i gang med hovedrett og dessert. Fra de to bar-driverne takket ja til 86 gjester satte seg til bords, gikk det drøyt tre timer!

Sendte bøtta rundt

Tord Huse tok sjøl oppstilling bak grytene på kjøkkenet, mens hasteinnleide servitører løp mellom bordene og klargjorde for lammesteik, ratatouille og brun lammesaus.

Til dessert tryllet Huse fram tiramisu med varme skogsbær.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer