Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

...men ikke i Oslo

Så lenge flere flytter til Oslo enn fra, og så lenge antallet nye boligbygg er minimalt, vil folk i Oslo neppe nyte godt av et roligere boligmarked, selv om prisgaloppen har stanset opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prisene er på vei ned

- Fortsatt prisvekst vil det nok være i Oslo, sier Kjetil Auensen, nestleder i eiendomsmeklerforbundet i Oslo. Selv om det er noen få boliger i Oslo som blir solgt til under takst, tror han det er langt fram til et prisfall.

Leiligheter i de riktige strøkene av Oslo vil fortsatt gå for priser som vekker oppsikt i resten av landet. Det er ingenting som tyder på et prisfall verken på Frogner eller Majorstua.

Oslo har opplevd den kraftigste prisveksten i landet, og Norske Boligbyggelags Landsforbund merker en Gardermo-effekt på boligmarkedet. Prisen på leiligheter og småhus i borettslag i Akershus har økt med 28 prosent det siste året. Boligprisene på Romerike peker bare én vei fortsatt, og det er oppover.

Hele Norges coronakart