.. men ingen ble funnet

I dag morges markerte en hund i et rasområde under letingen etter Josephine (18). Men politiet har gjennomsøkt området uten resultat.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I hele natt har letemannskaper søkt etter den savnede 18-åringen. 10 lavinehunder har vært med på å søke gjennom et rasområde, og grytidlig i dag morges markerte en av hundene i området.

- Vi har en markering. Jeg vet ikke hvordan vi skal tolke det, men det er grunn til å sjekke dette ut, sa lensmann Jens-Arne Hessegjerde til Dagbladet.no kort tid etter markeringen.

Håpet å få svar

Rasstedet ligger i Vesteråsdal, halvannen times gange oppover i fjellsiden. I samme retning ligger Storseterfossen. Josephines familie har lett etter den savnede jenta i dette området.

Rasområdet er allerede gjennomsøkt to ganger uten resultat. Raset er ikke stort.

I åtte-tida i dag hadde letemannskapene undersøkt markeringsstedet grundig, men uten at noen ble funnet.

- Det var negativt. Det er vanskelig å si hvorfor hunden markerte, men det har jo vært folk i dette området, sier Hessegjerde.

- Profesjonelt er vi alltid forberedt på dette. Det ga ikke resultat denne gangen.

Det er nå gått seks dager siden 18-åringen forsvant i området. I dag skal store letemannskaper søke videre i det samme området.

SISTE BILDE:</B> Josephine på tur sammen med vennene Vinjar og Andrea. Bildet ble tatt noen dager før Josephine ble borte.
SØKER: Både hunder og helikoptre har deltatt i søket etter Josephine. I dag har politiet fått et spor å gå videre på.