... men nå får hun hjelp

- Kronprinsesse Victoria lider av spiseforstyrrelser. Det er derfor hun er så tynn, uttalte pressesjef Elisabeth Tarras-Wahlberg ved det svenske hoffet. Dermed ble mistanken bekreftet: Den populære prinsessen lider av en alvorlig sykdom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kronprinsessen vakte oppsikt da hun deltok ved et ball på Grand hotell i Stockholm forrige helg. Victorias ermløse kjole avslørte de tynne armene, kinnene var uthulte, og innimellom smilene virket hun sliten og uopplagt. Det var lett å se at den tidligere så glade og frodige jenta ikke hadde det bra.

På bakgrunn av dette valgte det svenske kongeparet å bekrefte at deres datter lider av spiseforstyrrelser.

- Kongen og dronningen er bekymret og gir kronprinsessen all støtte. De har også sørget for at hun får den profesjonelle hjelp hun trenger, opplyste Tarras-Wahlberg.

«For rund»

Kronprinsesse Victoria har de siste årene blitt utsatt for et stort mediepress. I flere aviser og blader er hun blitt beskyldt for å være for rund. Dette kan ha ført til at hun begynte å slanke seg tidligere i år.

Slankingen begynte i forbindelse med studier i Frankrike på vårparten. Forsiktighet med maten og mosjon førte til at kiloene forsvant. Etter at hun kom tilbake til Sverige fortsatte kiloene å forsvinne, og nå er hun blitt så tynn at det vekker oppmerksomhet og bekymring i Sverige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer