Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

...men rekordår for Kalvøya

Etter å ha tapt over tre millioner kroner på de to siste års festivaler, går det mot kjempesuksess for årets utgave av Kalvøya-festivalen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tre uker før arrangementet er det solgt 15 000 billetter.

- 1996 blir litt av et toppår for oss, sier mangeårig Kalvøya-sjef Paul Karlsen. Mens andre festivaler sliter er Kalvøya mer populær enn noensinne.

- Vi har aldri hatt så bra forhåndssalg som i år, jubler Karlsen. Kanoner som Sepultura, Björk, Rage Against The Machine og Neil Young trekker folk til øya utenfor Sandvika.

Utsolgt

- Vi har satt et tak på 20 000 billetter både lørdag og søndag. Søndagen med Neil Young som toppnavn blir nok utsolgt, sier Karlsen. Han kan saktens trenge et solid overskudd etter to tunge år. I 1993 gikk Kalvøya med et underskudd på 2,5 millioner kroner. I fjor lå tapet på 700 000 kroner.

- Nå kan vi få det beste året noensinne. Det er jo gøy ettersom vi har 25-årsjubileum i år.

Bra Quart-salg

Også Quart Festivalen er fornøyde med forhåndssalget til sin festival den første helga i juli. Sålangt er det solgt 5000 billetter, mens Norwegian Wood til helga melder om forhåndssalg som i fjor.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media