Mener Ap er medskyldige

Johnny Wæhler (Frp) skaper reaksjoner med sine uttalelser.

Kritikk:  Johnny Wæhler fra Hamar Frp har høstet mye kritikk for sine uttalelser. Foto: Jens Erik Jensrud/Hamar Arbeiderblad
Kritikk: Johnny Wæhler fra Hamar Frp har høstet mye kritikk for sine uttalelser. Foto: Jens Erik Jensrud/Hamar Arbeiderblad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lokalpolitikeren på Hamar har denne uken skapt kraftige reaksjoner gjennom å "like" en kontroversiell kommentar som er blitt skrevet på hans profilside på Facebook.

"Frp har fått skylda for mye! De er tydelige i sine uttalelser! Det var bare AP som ble angrepet av terror, på grunn av det de har ødlagt for oss nordmenn, helse, eldreomsorgen osv."

Frustrasjon i befolkningen- Hvorfor har du "likt" en slik kommentar?

- Jeg bruker denne funksjonen som et bokmerke. Med omtrent 3500 venner på Facebook, og ofte opp mot 100 kommentarer på innleggene mine, trykker jeg på "liker" for å kunne følge debatten videre. Men det kan også være at jeg liker deler eller hele kommentaren, sier Wæhler til Dagbladet.

- Jeg tror at en del av den politikken som føres har ført til en del frustrasjon for mennesker som har problemer med å takle motgang, sa han tidligere til Hamar Arbeiderblad. 

- Måten Arbeiderpartiet styrer på, skaper mye frustrasjon for mange folk. De fleste mennesker som meg og deg takler samfunnet som det er. Vi kan være uenige. Det er en del mennesker som stanger hodet i veggen uansett hvor de snur seg. Nå er jeg ingen doktor, men det er faktisk ganske mange som sliter med psykiske lidelser og som møter veggen uansett hva de styrer med. Han (Anders Behring Breivik) hadde sikkert opparbeidet seg frustrasjon. Følte at han ikke taklet det lenger. Du kan ta eksempelet med mannen som angrep Nav-kontoret med øks. Her er det frustrasjonen for det politiske systemet som er skylden, sier han også til avisen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer