Mener corona utløste riking-drap

En britisk hotelleier og mangemillionær ble drept mens landet var stengt på grunn av coronapandemien. Statsadvokaten mener at stesønnen drepte ham, og at nedstengningen var blant de utløsende årsakene.

DRAP: Det var her i nordlige deler av Dorset i England at drapet fant sted. Foto: Shutterstock / NTB
DRAP: Det var her i nordlige deler av Dorset i England at drapet fant sted. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En 35 år gammel mann står tiltalt for knivdrap i Dorset i England.

Påtalemyndigheten mener at mannen drepte morens kjæreste gjennom mange år, og forsøkte å drepe moren. Hun skal ha fått «alvorlige og varige skader».

35-åringen nekter straffskyld for drap og drapsforsøk, men han har tidligere erkjent straffskyld for uaktsomt drap, skriver The Guardian.

I tida før drapet skal 35-åringen ha slitt psykisk, og flere venner av ham har forklart at den tiltalte mannen skal ha fortalt om hvordan han ble forsømt av moren og mannen. Han skal blant annet ha omtalt moren som «giftig» og en «lykkejeger», mens han skal ha sagt at han «ikke tålte» morens kjæreste.

- Hat av verste sort

«Jeg er så lei meg for å melde at hjernen min er fullstendig fylt med hat av verste sort mot familien min. De såret meg, sviktet meg og ødela all tillit. Enkelt forklart, jeg vurderer å drepe dem alle sammen, både morgen og kveld. Det er ikke det jeg har lyst til å tenke på, men det er sannheten. Jeg vil at de skal lide», skal han ha skrevet i en melding til en kamerat, ifølge The Guardian.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.