Hagen-saken

Mener dette tyder på villedning

Ekskriminelle Michael Green møtte Tom Hagen. Dette mener han strider imot kidnappingsteorien.

KIDNAPPET?: Hagen-familien fastholder at Anne-Elisabeth er kidnappet, mens politiet mener hun ble drept i boligen i Sloraveien 31. oktober 2018. Foto: NTB Scanpix / Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

24. september 2019 møtte Michael Green opp i lokalene til advokatfirmaet Hjort i Oslo sentrum. Her møtte han Tom Hagen, en venn av Hagen og daværende bistandsadvokat Svein Holden.

Bakgrunnen for møtet var at Green, som har bakgrunn fra Hells Angels og Bandidos, nå er talsmann for TBM (tidligere bandemedlemmer).

Organisasjonen har som mål å hjelpe andre ut av tunge kriminelle miljøer og mener å ha et bredt kontaktnettverk i disse miljøene i flere europeiske land.

Det var 9. august 2019 at Svein Holden tok kontakt med Michael Green via TBM angående et mulig samarbeid.

- Stille som i graven

Møtet i Oslo varte i over to timer, og det ble blant annet diskutert om man skulle gå ut med en dusør inn mot kriminelle miljøer for informasjon om saken. Dagbladet får opplyst at dusøren skulle ligge på opp mot en million kroner, men at Tom Hagen ikke ønsket denne framgangsmåten.

Det ble ikke noe mer samarbeid mellom de to. Green har likevel vært i kontakt med flere miljøer via TBMs internasjonale nettverk både før og etter møtet.

- Det er stille som i graven. Det er unormalt. Det er som regel alltid noen som vet noe. Nå har ingen hørt noe om hvilket miljø som står bak, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer