Tom Hagen og Anne-Elisabeth Hagen

Mener Hagen-hjelp var narrespill

Helt siden kona forsvant, har Tom Hagen kommet med innspill til politiet etter å ha blitt oppfordret til å bidra. Politiet mener milliardærens «hjelp» var del av en villedning.

INNSPILL: Tom Hagen har i gjentatte skriv til politiet kommet med innspill til etterforskningen, etter å ha blitt oppfordret til det av politiet. Politiet mener Hagens innspill inngår i det de mener er den «tydelige» og «planlagte villedningen». Hagens venner stusser. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
INNSPILL: Tom Hagen har i gjentatte skriv til politiet kommet med innspill til etterforskningen, etter å ha blitt oppfordret til det av politiet. Politiet mener Hagens innspill inngår i det de mener er den «tydelige» og «planlagte villedningen». Hagens venner stusser. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden Anne-Elisabeth Hagen (70) forsvant fra ekteparets bolig på Lørenskog 31. oktober i 2018, har ektemannen og milliardæren Tom Hagen (70) forsøkt å bidra til politiets etterforskning.

I den innledende fasen av etterforskningen stilte han til avhørene politiet ønsket å gjennomføre av ham, han ga politiet tillatelse til å gjennomsøke ekteparets hus, tomter, bil, hytter og sine egne kontorer i søk etter svar og Hagen ga politiet anledning til å overvåke sin egen telefon.

Deretter ble den nå drapssiktede 70-åringen bedt om å ta kontakt hvis han kom på noe mer, eller hadde konkrete innspill til politiet.

Flere innspill

Over 18 måneder har Hagen forfattet mange slike innspill til politiet, fram til han ble pågrepet og siktet for drap tirsdag 28. april.

Dagbladet er kjent med at mange av innspillene inneholder konkrete teorier om hva som kan ha skjedd. Noen har også inneholdt konkrete tips om mulige gjerningspersoner, får Dagbladet opplyst fra flere kilder.

Noen av innspillene skal ha hatt et fantasifullt preg. Andre skal ha pekt på helt konkrete kriminelle handlinger som tidligere er blitt utført i Lørenskog-området.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer