Mener Hayastan (75) kuttet nettforbindelsen til Armenia og Georgia

Forklarer gråtkvalt at hun aldri har hørt om internett.

MENER HUN KUTTET KABELEN: Hayastan Shakarian beskyldes for å ha kuttet kabelen som gir internettilgang til Georgia og Armenia. FOTO: AFP/VANO SHLAMOV/SCANPIX.
MENER HUN KUTTET KABELEN: Hayastan Shakarian beskyldes for å ha kuttet kabelen som gir internettilgang til Georgia og Armenia. FOTO: AFP/VANO SHLAMOV/SCANPIX. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Saken om 75-åringen som kuttet nettforbindelsen mellom Armenia og Georgia, har gått som en farsott over hele verden. Nå står pensjonisten Hayastan Shakarian fram og hevder sin uskyld overfor nyhetsbyrået AFP.

- Jeg er en fattig, gammel dame som ikke er i stand til å begå en slik kriminell handling, sier hun til AFP.

Hun er beskyldt for å ødelegge en fiberoptisk kabel da hun skulle stjele kobber. Dette førte til at innbyggerne både i Armenia og Georgia fikk kuttet sine internettlinjer i mange timer.

Ville sanke ved - Jeg kuttet ikke kabelen. Jeg er fysisk for svak til å klare det, sier damen mens tårene renner nedover kinnene hennes.

Fru Shakarian, som bor i den fattige, georgiske landsbyen Armazi noen mil utenfor hovedstaden Tiblisi, sa at hun bare var ute for å sanke ved, ifølge The Telegraph.

- Jeg aner ikke hva internett er for noe, sa den 75-årige pensjonisten.

Hun tiltalt for skadeverk på kabelen, og nå risikerer den gamle damen en fengselsstraff på tre år for ugjerningen, hvis hun blir funnet skyldig.

Den georgiske innenriksministeren uttalte at selv om hun nå hevder hun er uskyldig, har Hayastan Shakarian tidligere innrømmet å kutte den fiberoptiske kabelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer