Mener reisebyrå i Oslo var narkosentral

Her pågriper politiet den antatte distributøren (36) i et stort narkonettverk idet han kommer på jobb i et reisebyrå i Oslo. Der skal kilovis med amfetamin ha byttet hender.

PÅGREPET:  Politiet gikk til aksjon mot 36-åringen fra Romerike da han ankom arbeidsplassen i dette reisebyrået på Tøyen onsdag morgen. Inne i lokalet ble han kroppsvisitert, før han ble ført bort i håndjern til en sivil politibil. Foto: JACQUES HVISTENDAHL
PÅGREPET: Politiet gikk til aksjon mot 36-åringen fra Romerike da han ankom arbeidsplassen i dette reisebyrået på Tøyen onsdag morgen. Inne i lokalet ble han kroppsvisitert, før han ble ført bort i håndjern til en sivil politibil. Foto: JACQUES HVISTENDAHL Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klokka 10.05 på onsdag slo sivilspanere og Romerike-politiets utrykningsenhet til mot en 36 år gammel norskpakistaner på Tøyen i Oslo.

Politiet ventet på at mannen skulle komme på jobb i et reisebyrå politiet har hatt oppsikt med i lang tid, og aksjonerte idet han gikk inn døra.

Etter det Dagbladet erfarer knyttes forretningsmannen til distribusjon av store mengder amfetamin i saken der seks personer fra før er fengslet i Romerike. Reisebyråets lokaler skal ha fungert som en sentral der narkopartier ble mellomlagret til kurerer hentet pakkene til andre steder i Oslo.

- Sentral brikke Høyrepolitiker Henning Warloes venn, 31-åringen som ble pågrepet i stortingsleiligheten for to uker siden, har inrømmet i avhør at han før jul i fjor hentet en pakke på østkanten i Oslo og fikk noen få tusenlapper i betaling for budoppdraget. Dagbladet kjenner til at denne overleveringen skal ha skjedd i reisebyrået.

- Vi mener mannen som jobber i reiseselskapet er en nødvendig brikke i narkotikanettverket, i forbindelse med videreformidling av stoffet. Nøyaktig hvilken rolle han har hatt får den videre etterforskningen vise, sier politiadvokat Åse Kjustad Eriksson ved Romerike politidstrikt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer