Mener rødgrønn regjering vil paralysere samfunnet

Og framelske smisking og korrupsjon, sier Frps Per Sandberg.

IKKE NÅDIG: Frps nestleder Per Sandnerg var ikke nådig da han snakket om konsekvensene av en fortsatt rødgrønn regjering. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
IKKE NÅDIG: Frps nestleder Per Sandnerg var ikke nådig da han snakket om konsekvensene av en fortsatt rødgrønn regjering. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||Frps nestleder Per Sandberg mener at en fortsatt rødgrønn regjering vil paralysere samfunnet og framelske smisking og korrupsjon. Lørdag leverte han tidenes salve mot den «sosialistiske ufriheten».

Flammende innlegg

Sandberg har ledet arbeidet med partiprogrammet som Frp går til valg på til høsten. Dette var hovedtemaet på landsmøtets andre dag, og nestlederen dro i gang debatten med et flammende innlegg mot sosialismen i alle dens varianter, særlig den som han mener blir påtvunget det norske folk for tiden.

- For å forstå frihet, må alle ha erfart ufrihet. Vi blir underdanige og mister pågangsmot og kreativitet. Dette er en god beskrivelse av det norske samfunnet anno 2009. Opp mot dette setter vi programmet landsmøtet skal vedta. Det er kort og godt en demokratireform, eller kanskje til og med en frihetsreform, sa Sandberg.

Han understreket at alle skal få frihet til å velge, også innvandrere og asylsøkere.

- De kan få velge å innordne seg og akseptere norske verdier. Hvis ikke kan de få reise hjem. De som vil utnytte systemet og snylte på oss andre, har ingenting her å gjøre, sa nestlederen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.