Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mener to personer kan gi svar på hvorfor mann (26) ble påkjørt av partybuss

Mannen døde av skadene i Bergen sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En 26 år gammel mann ble natt til i dag påkjørt av en såkalt partybuss i et fotgjengerfelt i Bergen sentrum. Det ble utført hjerte- og lungeredning på stedet, men livet sto ikke til å redde, opplyser politiet.

Nå prøver politiet å finne ut hva som egentlig skjedde.

- Vi jobber med å avklare hendelsesforløpet. Vi har veldig mange vitner i saken, blant annet 45 personer som var i bussen,  i tillegg til vitner i sentrum, sier operasjonsleder Inger Myrtvedt til Dagbladet.

Sjåføren av bussen skal ikke ha fått med seg at han traff mannen, og kjørte derfor videre.

Myrtvedt forteller at de på bakgrunn av mange vitneforklaringer nå ønsker å komme i kontakt med en mann og en kvinne, som skal ha vært sammen med mannen før han døde.

- Vi har fått vite at det var en mann og en kvinne sammen med ham, og at de gikk på bussen - men de skal ha gått av før politiet fikk stoppet bussen.

Sjåføren av bussen har blitt fratatt førerkortet. Det er rutinemessig tatt blodprøver av mannen, men politiet mistenker ikke promillekjøring.

Hele Norges coronakart