Menings-storm om USAs angrep

Du kan fortsatt si din mening, eller lese hva andre mener om nattens angrep.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Saddam har fått nok advarsler, mener Anne Gundersen (20). Det mener også de fleste av de Dagbladet :på nettet har snakket med i formiddag. Og på nettet koker debatten om det var riktig av Clinton å gå til angrep. Over 175 personer har sagt sin mening.

Mange mener USAs president Clinton er i sin fulle rett når han nå setter ned foten for Saddam Hussein. Andre mener angrepet bare er et skalkeskjul for å dekke over presidentens problem på hjemmebane.

De fleste Dagbladet snakket med på gata i dag sier at Bill Clinton ikke hadde noe valg etter at Hussein fikk en siste frist i november.

Anne Gundersen (20), Oslo

- Jeg syns det er riktig av USA og Storbritannia og gå til angrep men jeg syns det er feil tidspunkt å gjøre det på. Det forvirrer folk at dette skjer mens republikanerne skal avgjøre om Clinton skal stilles for riksrett. Men Saddam har fått nok advarsler. Jeg syns det er skremmende å tenke på at han sitter på så mange våpen. Han kan jo ødelegge alt.

Lara Lillebø (17), Oslo

- Jeg syns det er vanskelig å kommentere angrepet, for jeg vet ikke helt hvorfor USA gjorde det. Jeg må sette meg litt bedre inn i saken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer