Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Meningsmåling bekymrer Frp-Siv

Forbereder seg på rødgrønt råkjør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

 Fantastiske meningsmålinger, ulende motvind for de rødgrønne og utsikter til statsministerjobb. Likevel er Siv Jensen bekymret.

- Det er veldig hyggelig med gode målinger, men samtidig blir jeg veldig bekymret. Det er et krevende utgangspunkt å ligge så godt an 13 måneder før valget, sier Frp-formannen til NTB.

Hun stålsetter seg nå for tøffe taklinger fra venstre.

- Vi er forberedt på et ordentlig råkjør fra alle våre konkurrenter fram mot valget. De politisk korrekte vil komme med dommedagsprofetier om hva som vil skje med Frp i regjering, men det er ikke slik at vi planlegger å tilrane oss makt, rasere landet og så emigrere. Vi har tenkt til å bli boende her, sier Jensen.

I en fersk meningsmåling Norstat har utført for NRK oppnår partiet hennes en oppslutning på 32,1 prosent, 6 prosentpoeng mer enn Arbeiderpartiet. Det bør vel holde til å danne regjering på egen hånd?

- Du får ikke meg til å ta en Thorbjørn Jagland. Men det er ikke mulig for de andre partiene å overse oss når vi støttes av hver tredje nordmann, sier hun.

(NTB)

FRYKTER ANGREP FRA VENSTRE:
Men Siv Jensen sier at dommedagsprofetiene ikke vil forstyrre Frps regjeringsplaner. FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/ SCANPIX
FRYKTER ANGREP FRA VENSTRE: Men Siv Jensen sier at dommedagsprofetiene ikke vil forstyrre Frps regjeringsplaner. FOTO: TOR ERIK SCHRØDER/ SCANPIX Vis mer
image: Meningsmåling bekymrer Frp-Siv

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!