Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Menn siktet for å tvinge gutt til å spise chili. - Jeg hadde smerter innvendig

Spiste bongochili.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To menn på New Zealand er siktet for kroppskrenkelse etter at de skal ha tvunget en gutt til å spise en svært sterk chilipepper.

Politiet gikk ikke inn på detaljene i saken, men 18-åringen som ble tvunget til å spise chilien har tidligere snakket med mediene. Han sier en gruppe menn angrep ham i en kjeller etter en krangel om en tulletelefon. Han skal ha blitt slått og tvunget til å spise en bongochili fra Fiji. Han klarte bare å spise en og ble slått i hodet da han måtte gi opp å spise en til.

- Jeg hadde smerter innvendig, jeg svettet og kunne verken se eller snakke skikkelig. Alle bare lo og så på, forteller 18-åringen.

Bongochilien skal ligge mellom 100 000 og 350 000 på den såkalte Scoville-skalaen over chilistyrke. Det er like mye som den mer berømte habaneroen. En jalapeño ligger til sammenligning mellom 3500 og 8000 på den samme skalaen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart