Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Menn skal ha angrepet barneskoleelev på Romerike

- Han er hoven i ansiktet og har flere blåmerker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet på Romerike vil ha opplysninger om tre unge menn som skal ha kastet isklumper på en barneskoleelev.

Gutten fikk blåmerker og hovnet opp i ansiktet.

Sent fredag kveld gikk politiet ut med opplysninger om angrepet, som skal ha inntruffet ved 15.30-tiden. De håper tips fra publikum kan hjelpe dem med å finne gjerningsmennene, skriver Romerikes Blad.

- Vi fikk melding fra guttens far om at barnet hans var på vei hjem fra skolen da det plutselig stanset en svart, liten bil rett ved ham. Ut stormet det tre unge menn, opplyser operasjonsleder Kristian Loraas i Øst politidistrikt.

De tre skal ha pepret gutten med isklumper, noe som førte til at han ble påført det operasjonslederen beskriver som lettere skader.

- Han er hoven i ansiktet og har flere blåmerker, sier Loraas.

Gjerningsmennene stakk fra stedet, og politiet ønsker tips fra folk som kan ha observert hendelsen eller noe annet mistenkelig i området, eller som kan vite mer om hvem de tre mistenkte er, sier Loraas.

Mennene beskrives som norske og skal være i slutten av tenårene eller begynnelsen av 20-årene.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling