Mennene teipet fast mannen, og tvang ham og datteren til å se på at de voldtok henne

Alle fire ble dømt til lange fengselsstraffer og piskeslag. 

FIRE MENN DØMT: Det var i byen Jeddah i Saudi-Arabia at en kvinne ble voldtatt foran familien sin. Nå har fire menn blitt dømt i saken. Foto: Ammar Shaker / Wikimedia Commons
FIRE MENN DØMT: Det var i byen Jeddah i Saudi-Arabia at en kvinne ble voldtatt foran familien sin. Nå har fire menn blitt dømt i saken. Foto: Ammar Shaker / Wikimedia Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Fire menn har i en rettssak i Saudi-Arabia blitt dømt til opptil 17 års fengsel og til å motta 2 500 piskeslag, etter at de voldtok en utenlandsk kvinne foran hennes mann og datter i deres felles hjem.

Tre av mennene var fra Saudi-Arabia mens den fjerde mannen var fra Sudan. Nasjonaliteten til det kvinnelige offeret ble ikke offentliggjort, skriver engelske Independent som siterer avisa Al Riydah.

De fire mennene skal ha brutt seg inn i offerets hjem i Jeddah. Der skal ektemannen ha blitt teipet fast med elektrisk ledning før de voldtok kvinnen foran ham og parets yngste datter.

Gjerningsmennene skal så ha stukket av med penger som tilsvarer rundt 21 000 norske kroner, samt åtte mobiltelefoner.

Voldtatt igjen

Men marerittet for kvinnen og hennes familie stoppet ikke der. Seinere skal de ha kommet tilbake og voldtatt kvinnen igjen, etter å ha truet henne med kniv.

De fire mennene innrømmet ugjerningen da de ble arrestert av politiet. To av dem ble dømt til 15 års fengsel og en av dem skal tilbringe 17 år bak murene. Den siste fikk fem års fengsel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer