Menneskeavføring funnet i Coca-Cola-bokser

- Det var grusomt.

FUNN: Arbeiderne ved fabrikken i Nord-Irland fant menneskeavføring i en forsendelse med tomme bokser fra Tyskland. Foto: REUTERS / Stefan Wermuth / NTB Scanpix
FUNN: Arbeiderne ved fabrikken i Nord-Irland fant menneskeavføring i en forsendelse med tomme bokser fra Tyskland. Foto: REUTERS / Stefan Wermuth / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forrige uke måtte nattskiftet på Coca-Cola-fabrikken i nordirske Lisburn stoppes, da flere av boksene satte seg fast i maskinen.

Da arbeiderne tok problemet i nærmere øyesyn, gjorde de en guffen oppdagelse - flere av boksene inneholdt menneskelig avføring. Det skriver irske Independent.

- Det var grusomt. Maskinene måtte slås av i 15 timer for å bli renset, sier en arbeider til avisa.

Avisa skriver videre at de aktuelle boksene kommer fra Tyskland. Dette er ifølge arbeiderne på fabrikken uvanlig, da boksene som tas i bruk på fabrikken ordinært kommer fra andre steder i Storbritannia.

Politiet i Nord-Irland har startet en etterforskning som følge av funnet, men understreker at denne fortsatt er på et tidlig stadie.

Coca-Cola selv gjør det klart at de ser alvorlig på hendelsen.

- Coca-Cola tar sikkerheten og kvaliteten på våre produkter på alvor. Vi er klar over hendelsen som involverer tomme bokser på vår fabrikk i Lisburn, og vi vil nå samarbeide med politiet for å komme til bunns i dette, heter det i en uttalelse.

De understreker også at det dreier seg om en isolert hendelse, og at det ikke skal gjelde noen av boksene som allerede er i salg.

TROR DET IKKE FØR DU SER DET: I dbtvs nye serie Genialt! får du smarte og morsomme løsninger på hverdagsproblemer du ikke visste at du hadde. Nye episoder hver tirsdag og fredag. Video: ASF MEDIA Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer