Menneskeføtter i joggesko har skylt opp på strendene i flere år. Nå er fot nummer 14 funnet

Vet ikke hvor føttene kommer fra.

GABRIOLA ISLAND: En fot i en joggesko er blitt funnet i en på Gabriola Island i Canada. Foto: Katy Sandvoss / Creative Commons
GABRIOLA ISLAND: En fot i en joggesko er blitt funnet i en på Gabriola Island i Canada. Foto: Katy Sandvoss / Creative Commons Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Canada har startet etterforskning siden en menneskefot ble skylt opp på strendene i British Columbia.

Menneskeføtter i joggesko er blitt skylt opp på strendene i distriktet siden 2007. Den 14. foten som er blitt skylt opp ble oppdaget på Gabriola Island søndag i forrige uke.

En mann var ute og gikk tur langs stranda da han oppdaget det som viste seg å være en fot inne i en joggesko, skriver The Guardian.

Spekulasjoner

Siden 2007 har en mengde teorier florert om hvor føttene kan komme fra.

Noen mener de kommer fra mennesker som har mistet livet i naturkatastrofer eller i fly- eller båtulykker på sjøen.

Andre mener det er organisert kriminalitet eller en seriemorder som står bak.

Spøkefugler har også forsøkt å helle bensin på bålet ved å legge skjeletter fra hundeføtter i løpesko og etterlatt dem på stranda.

Barb McLintock ved rettsmedisineren i British Columbia, fortalte The Guardian i 2016 at noen også har lagt kyllingbein i løpesko på strendene.

Ifølge McLintock kan selve løpeskoene forklare noe av mysteriet da de er laget av holdbare materialer som beskytter foten mot nedbryting. Skoene sørger også for at føttene flyter til overflaten i sjøen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer