Menneskerester funnet i kjempekrokodille

Tidligere hovedmistenkte Charlie er frikjent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Queensland, Australia, har funnet rester etter en mann i en krokodille på 4,5 meter.

Tre krokodiller ble fanget inn til undersøkelser etter at den 62 år gamle skotten Arthur Booker forsvant ved en campingplass i forrige måned .

Tidligere hovedmistenkte Charlie, på 5,2 meter, er dermed foreløpig frikjent.

• Les også: Hovedmistenkt: 5,2 meter lange Charlie

Arthur Booker ble meldt savnet av kona si etter at han ikke kom tilbake fra å sjekke krabbeteinene nær Cooktown i nord-Queensland.  Området betegnes lokalt som «Cape Crocodile», og har svært mange saltvannskrokodiller.

Ytterligere DNA-tester må gjennomføres for å bekrefte at restene i krokodillemagen er av den savnede Booker, skriver The Daily Telegraph.

Politiet fant også det som ser ut som en giftering i kjempekrokodillen, melder australske medier. De kan ikke bekrefte at det er en giftering, men røntgenundersøkelsene viste et sirkelformet objekt i magen til reptilen.

Det er lite sannsynlig at krokodillen, som beskrives som aggressiv, blir sluppet løs igjen.

FRIKJENT:  5,2 meter lange Charlie er foreløpig frikjent etter at menneskerester ble funnet i en mindre krokodille. Foto: Handout
FRIKJENT: 5,2 meter lange Charlie er foreløpig frikjent etter at menneskerester ble funnet i en mindre krokodille. Foto: Handout Vis mer

Arthur Booker, opprinnelig fra Skottland, bodde sammen med kona i Brisbane, og var på ferie i Queensland da han forsvant.