Du leser nå Dagbladet Pluss
FLYKTET FRA TVANGSGIFTEMÅL: I boka som Bahareh Letnes og Per Sandberg gir ut denne uka, beskriver hun tida som tenåring da hun ikke følte seg trygg i Iran.
FLYKTET FRA TVANGSGIFTEMÅL: I boka som Bahareh Letnes og Per Sandberg gir ut denne uka, beskriver hun tida som tenåring da hun ikke følte seg trygg i Iran. Vis mer

Menneskesmugler og stjålet pass. Slik var Baharehs dramatiske flukt til Norge

Utstyrt med et stjålet norsk pass, og hjulpet av en menneskesmugler, flyktet da 16 år gamle Bahareh Letnes fra Iran til Norge, forteller hun i sin nye bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TEHERAN (Dagbladet): 12 år etter den dramatiske flukten fra Iran, er Bahareh Letnes (28) tilbake i hjemlandet, sammen med kjæresten Per Sandberg. Fremskrittspartiets nestleder og fiskeriminister, som måtte forlate politikken og statsrådembetet under dramatiske omstendigheter i august i år.

I dag kommer boka de to har skrevet – «Fremmede makter har flyttet inn» med undertittelen – «justismord og politisk drap».

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer