«ONKLER» OG «TANTER»: Moren var stadig opptatt med oppgaver i det incestuøse kollektivet, der dattera vokste opp omgitt av «onkler» og «tanter». Foto: Barcroft Media
«ONKLER» OG «TANTER»: Moren var stadig opptatt med oppgaver i det incestuøse kollektivet, der dattera vokste opp omgitt av «onkler» og «tanter». Foto: Barcroft MediaVis mer

- Mens dere lærte å pusse tennene, lærte vi å ha sex

Sekten, som hadde et kollektiv på Flisa i Hedmark, er beryktet for incestuøse forhold og å lære barna å ha sex fra de er små. Her forteller barna som flyktet sine historier.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

(Dagbladet): - Mens dere lærte å pusse tennene, lærte vi å ha sex: «Dette er hva du må gjøre, dette er slik det gjøres.»

Det forteller Dawn Watson (29). Den brasilianske kvinnen ble født inn i og vokste opp i den kristne sekten The Family, tidligere Children of God. Sekten er beryktet for å oppfordre medlemmene til å ha incestuøse forhold og lære barna å ha sex fra ung alder.

- Vi ble fortalt at Gud er kjærlighet, og måten å uttrykke Guds kjærlighet på er gjennom seksualitet. Jeg visste aldri om noe annet, sier 29-åringen i et intervju med Barcroft TV.

Fader David

Children of God ble grunnlagt i California 1968, av den svenskættede amerikaneren David Berg, innad i sekten kjent som Fader David. Gjennom å henvende seg til søkende og sårbare ungdommer vokste sekten raskt, og hadde på begynnelsen av 70-tallet 130 «kollektiv» over hele verden, også i Norge, og anslagsvis 15 000 medlemmer.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn