...mens homsene festet i Israel

TEL AVIV (Dagbladet): Mens de ortodokse jødene i Jerusalem fordømte festivalen, svingte mer enn 100000 meget lettkledde homser, lesber og heterofile seg i Tel Aviv i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hele strandlinja i Tel Aviv var smekkfull av unge mennesker med svært lite tøy og eggende bevegelser. Den årlige kjærlighets- og homo-paraden er årsaken, noe som ikke går upåaktet hen i Israel.

En rekke dj-er er installert på høye podium. Musikken høres kilometer av gårde. Tusener av pupper, rumper, mager og lår beveger seg i takt med tonene.

- Vi vil kjempe for våre rettigheter til å ha sex. Sjøl er jeg straight og elsker gutter. Men disse guttevennene mine elsker hverandre, og må få lov til det. Gud har skapt oss slik. Til å elske med hverandre. Jente og jente, gutt og gutt eller jente og gutt, sier Liron.

- Men det er langt igjen. Hvis jeg hadde gått slik i et ortodoks område i Jerusalem, hadde de drept meg. Jeg får heller ikke komme inn i synagoger og be. Men vi kjemper videre for å bli behandlet rettferdig, sier Ilan.

HYLLET KJÆRLIGHETEN: Rundt 250000 israelere feiret i går kjærligheten mellom jente og jente, gutt og gutt og gutt og jente.