...mens Marte møter Spice-jentene i kveld

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

GRANADA (Dagbladet): Ni år gamle Marte har sommerfugler i magen foran kveldens møte med Spice Girls. - Hva jeg skal si til dem? Nei, jeg vet ikke, jeg. Vær så god, kanskje ...? sier Marte Ingvildsdatter Jervan, den heldige som ble tatt ut til å møte Spice Girls blant tusener av norske fans i en konkurranse i Dagbladet. I kveld skal hun overlevere dobbel platina fra norske fans til Spice-jentene - og en mer personlig gave.Ville ikke Marte og mamma Ingvild Vesterhus kom til Granada fredag kveld. De har allerede blitt godt kjent med byen, ikke minst slottet Alhambra, som ligger på en ås med turistbyen Granada rundt seg. Det er på det eldgamle slottet Marte møter Spice-jentene - sammen med noen få utplukkede fans fra andre steder i verden. Egentlig ville hun - ifølge begrunnelsen for at nettopp hun skulle få møte Spice Girls - ha med seg onkel Atle (26) sørover. For hvis han hadde blitt kjæreste med en av Spice-jentene, så ville de kanskje komme oftere til Norge. - Men onkel Atle er den eneste jeg kjenner som ikke har lyst til å møte Spice Girls, sier Marte. Dermed ble mamma med. - Må synge! Marte har vært med i Spice Girls-konkurranser før, og har skjønt at de som legger litt ekstra arbeid og flid bak sitt kandidatur, står sterkere i konkurransen. Marte laget derfor fem Spice Girls-dokker. I en spesiallaget skoeske har også dokkene kommet velberget til Granada. Disse skal hun også overlevere til Mel B, Mel C, Victoria, Geri og Emma i Spice Girls i kveld. Etterpå blir det middag, fyrverkeri og fest på det spanske slottet - og kanskje noen smakebiter fra den nye plata, som først slippes 3. november. - Ja, de må jo synge! krever Marte - naturligvis spent foran kveldens møte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer