Mente ikke å drepe kona

53-åringen som er siktet for å ha drept sin 52 år gamle kone i Stavanger, sier han ikke mente å skade henne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

De 53 år gamle mannen som fredag ble siktet for forsettlig drap på sin 52 år gamle kone i Stavanger, aksepterer fire uker varetekt med brev- og besøkskontroll.

Det opplyser hans forsvarer Brynjar Meling til NTB søndag. Fengslingen vil derfor bli gjennomført som kontorforretning i Stavanger forhørsrett mandag.

Kvinnen ble funnet død i parets bolig på Våland i Stavanger ved 14-tiden fredag ettermiddag etter at pårørende av ekteparet hadde varslet politiet.

- Min klient har gitt politiet en forklaring med en beskrivelse av det faktiske hendelsesforløpet som politiet mener har forårsaket kvinnens død. Han erkjenner ikke straffskyld. Han sier at han aldri har hatt til hensikt å skade henne, sier Meling til NTB.

Liket av den 52 år gamle kvinnen ble sendt til Gades institutt i Bergen for obduksjon. Ifølge politiet viser den foreløpige obduksjonsrapporten som ble offentliggjort lørdag, at kvinnen ble kvalt.

Ernst Rossebø, seksjonsleder på kriminalavdelingen i Rogaland politidistrikt, sa lørdag t il NTB at politiet regner saken som oppklart og betegner det hele som en familietragedie.(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer