Mer dress enn bombe-stress

DUBLIN (Dagbladet): Klokka 18.00 i går vikingtid landet Tor Endresen fra Bergen i James Joyce-land. Her ble han møtt av to ting: En hyggelig irish coffee på flyplassen, pluss omfattende sikkerhetstiltak grunnet frykt for IRA-terror. Tor lot seg imidlertid ikke stresse av dette da han dresset opp fra kofferten på rom 246.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg har ikke tenkt så mye over valget og bombene før jeg kom hit. Du merker jo at sikkerhetsoppbudet er stramt, men dette skal ikke forkludre denne uka, sier Tor Endresen og kortlåser seg inn på rommet med tre senger. To av dem blir bosatt av gitarene fram til torsdag, da kommer kona Siren med barn for å bli med i Euro Song-familien.

Det er ikke første gangen Endresen er i Dublin for å representere Grand Prix-nasjonen Norge.

Sammen med Krüger

- Sammen med Karoline Krüger var jeg med til Dublin under finalen i 1988. Også da var det strenge sikkerhetstiltak. Nå er det litt heftigere og omfattende grunnet valget i England torsdag, men jeg vil ikke fokusere for mye på dette. Blir det for masse snakk om bombetrusler og den slags, vil det kunne bli et kollektivt stress. Nå skal det heller ikke mye til før vi fra Norge reagerer. Vi er jo så godt vant, sier Tor og legger til:

- Nå er jeg her for å gjøre en god jobb, jeg gleder meg voldsomt. Er klar i alle kanaler til dagens første sangprøve, sier Tor etter at han har booket seg inn på Euro Song-hotellet Burlington.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer