Unntakstilstand etter studentfesting:

Mer enn 1000 personer arrestert i Miami Beach

Mer enn 1000 personer er arrestert i Miami Beach i Florida og myndighetene har utvidet portforbudet etter at studenter har strømmet til byen for å feste.

UNNTAKSTILSTAND: Miami Beach i Florida innfører portforbud og unntakstilstand etter at studenter har strømmet til byen for å feste. Foto: AP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LES ALT OM CORONA

Ordfører i Miami Beach, Dan Gelber, varslet lørdag dramatiske innstramminger etter at store mengder studenter har strømmet til byen den siste tida for å feste og ha den årlige amerikanske vårferien, Spring Break.

Det fungerer dårlig midt i en pandemi, mente de lokale myndighetene i den populære strandbyen. Nå har de sett seg nødt til å utvide innstrammingene.

- Besøkende har reist hit for å engasjere seg i lovløshet og festing uten sperrer, sier byens administrasjonssjef Raul Aguila til den lokale TV-kanalen CBS Miami.

Portforbudet og unntakstilstanden skulle opprinnelig vare i minst 72 timer, men er nå utvidet til å gjelde til 12. april, da vårferien er ferdig.

Sperrer partygater

De viktigste partygatene i South Beach, blant dem Ocean Drive, blir avsperret av politi fra torsdager til søndager mellom klokka 20.00 og 06.00. Det samme blir tre hovedveier som forbinder Miami Beach med Miami.

Ingen skal slippes inn etter klokka 20, unntatt fastboende, og alle forretninger må stenge. Fra før gjelder et portforbud fra midnatt i hele fylket på grunn av pandemien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer